Me

som sagt så har jag träffat Nathalie idag. var skönt att träffa henne igen, jag har ju inte sett henne på två veckor :8 Verkligen synd för innan 2010 träffades vi minst en gång i veckan och det var ju på fredagar. Men nu tycker jag att hon och jag ska skärpa oss och träffas minst en eller 2 gånger igen ^^ Vi bor ju i samma stad, hur svårt kan det vara liksom ;)



jag idag :)

ska kanske åka in till akuten om en liten stund, för att jag ramlade med snowboard i sälen och ända sen dess har min arm gjort jätte ont :S hoppas det inte är något


Snö kaos...*host*

A men det var ändå lite speciellt idag ^^ Igår så snöade det i Göteborg..... Och då tänkte jag såklart att "nesch jag åker inte till skolan i sån här oväder". Blev ju faktiskt lite glad över det, så imorse när jag vaknade och kollade ut i fönstret blev jag direkt på dålig humör. Det var jätte klart väder. Bara snömurerna på marken men annars jätte fint.
Jag gick ut och såg att min brorsa inte hade åkt. Hans ryggsäck och allt låg där så jag kollade in på hans rum och där låg han och sussade. Jag ringde direkt mamma och hon sa att bara för att jag var så glad igår över att slippa skolan, så skulle jag får bestämma själv ifall jag ville gå eller inte. Men hon skulle inte tvinga mig. Så jag bestämde mig såklart för att stanna :)



jätte nice eller hur?

Lite senare ska jag träffa Nathalie som jag inte har sett på minst 2 veckor :/ det blir kul :)

Och juste jag är tillbaka från Sälen... but not for long bitches.. jag ska nog dit igen på påsklovet och åka snowboard :) im in love with snowboarding ^^

Ok men det var allt för nu :)
Hörs sen <3


Tillbaka

ok de senaste dagarna, har det inte hänt så mycket. Jag har varit glad, ledsen och förvirrad.
I fredags bloggade jag inte för att jag var fylld med sorg, sorg för min kompis Jessica som hade gått bort för två år sen :( Då är det väl lite obvious att man inte orkar sitta framför datan och blogga ? eller?
Men sen har jag väll bara varit lite slarvig. Har ju så mycket i skolan just nu också, så man hinner nästan inte med: skolan, kompisarna, ridningen, bloggen och man vill ju ha lite tid för sig själv ibland också :) men ska försöka bli bättre på alt det här :)

Ska till skolan imorgon. Börjar halv 10 :)

Igår var det jätte roligt :) hade tjejkväll:)


RSS 2.0